Vikar for søndagsskolen

Vår barne og familieleder Beate Øygard går ut i foreldrepermisjon nå. I den forbindelse har vi vært så heldig å få Victoria Patricia Christiansen som vikar som leder for søndagsskolen. Victoria vil kun jobbe med søndagskolen og lede det arbeidet.

Her er et lite intervju med henne:

Hvor kommer du fra (sted og menighet):
Jeg vil vel beskrive meg selv som et "misjonærbarn", som har flyttet og vokst opp på ulike steder gjennom oppveksten pga mine foreldres engasjement i menighet og misjon. Men i all hovedsak, kan man si at jeg kommer fra Bergen og er oppvokst i karismatisk menighet, men har hatt mange møter og erfaringer fra andre menigheter og steder i Norge. Akkurat nå kommer jeg fra en frikirkelig menighet i Tyskland, som jeg var en del av de siste 3 årene.

Hvorfor Hamar?
Jeg kom tilbake til Hamar i høst etter noen år som lærer i utlandet. Jeg hadde egentlig ikke planlagt å reise tilbake til Norge, men kjente at jeg skulle det. Mine foreldre bor på Hamar og da jeg fikk jobb her like etter at jeg flyttet, landet jeg her igjen. Jeg tok lærerskolen på Hamar i sin tid, så jeg kjenner Hamar fra før, og er på en måte kommet "hjem" igjen til et kjent sted etter flere år ute. Samtidig er mye nytt, da mye av det nettverket og vennene jeg hadde da jeg bodde her, ikke er her lengre. Derfor er jeg veldig takknemlig for å ha fått nye venner og kommet inn i menigheten så raskt. Det gjør at jeg kjenner meg mer hjemme.

Arbeid/skole ved siden av Filadelfia?
Jeg jobber som lærer på Friskolen i tillegg til min stilling på Filadelfia.

Erfaringer fra menighetsarbeid?
Helt siden jeg var liten har jeg vært involvert i menighetsarbeid; alt fra søndagsskolehjelper, lovsangsteam, barnekor, musikaler, dansegrupper osv. I tiden jeg bodde i Tyskland var jeg en del involvert i en menighet med blant annet barne- og ungdomsarbeid og bønnearbeid. Jeg fikk lært mye om hvordan menighet drives og om å bygge relasjoner og nettverk i menighet.

Bakgrunn/utdanning?
Jeg er halvt tysk og halvt norsk. Jeg er oppvokst i Norge med norsk skolegang i kristen barnehage, skole og videregående skole. Etter 3 år i Ungdom i Oppdrag, der jeg var på ulike skoler og teamreiser over hele verden, begynte jeg på lærerskolen på Hamar ettersom min familie flyttet fra Bergen til Hamar i tiden jeg skulle begynne å studere. Etter lærerskolen har jeg vært lærer både i Norge og i Tyskland og kom nå tilbake igjen til Hamar.

Vår Visjon

Med plass for alle og fokus på én!

 • Les hele visjonen vår her!
 • Kontortid

  Mandag 09.00-15.00
  Tirsdag 09.00-15.00
  Torsdag. 09.00-15.00
  Telefon: 62 54 04 90

  Info

  Org.nummer 971 482 478
  Bankkonto 7162.05.23490
  Byggekonto 1503.34.24830