Takk for alt godt samarbeid i 2018!

Kjære venner og partnere i arbeidet,

Takk for alt godt samarbeid i 2018!

Gaven deres utgjør en forskjell.

En av de som har fått livet sitt snudd på hodet – til det bedre! – er Nzigire. Hun ble voldtatt av en rebellgruppe for mange år siden og fødte en datter etterpå. Senere giftet hun seg og fikk flere barn, men mannen hennes ville at hun skulle sende fra seg datteren og sende henne til den biologiske faren. Nzigire vet ikke hvor han som voldtok henne er – og ønsker uansett ikke å sende fra seg datteren, og slettes ikke til han rebellsoldaten!

Nzigire

”Hun er uskyldig, og jeg elsker henne”, sier hun.
Nylig ble Nzigire Bukavu, 31. desember 2018 Nzigire voldtatt igjen av en annen rebellgruppe. Da forlot mannen henne, og hun ble igjen alene med alle barna.

Hun var fortvila, skamfull, deprimert og redd. I dag har hun livsgnist og håp og tiltak!

Så på årets siste dag er tankene mange og takknemligheten stor.

Takk til alle som ber for Kongo, som bryr seg, og alle som gir!

2018 har vært et godt år, med stor fred i CELPA og masse innsats for å drive arbeidet framover. Vi er spent på å motta årsrapportene fra alle prosjektene i månedsskiftet januar-februar, og se hva de har dokumentert og oppnådd i løpet av året, men det vi har sett underveis har i hvert fall vært lovende!

Vi hører gode tilbakemeldinger fra glade rektorer, jordmødre, overleger, kvinner som har overlevd voldtekt, mødre og babyer, skoleelever og foreldre!Så, sammen med disse brede smilene og glade damene – kvinner som har overlevd voldtekt i Itombwe-regionen og fått hjelp dette året – ønsker jeg dere:

A Happy New Year!

Må Herren velsigne dere i 2019, og må året bli et år med fred, legedom og glede!

Hjertelig hilsen
Ingrid Schärer Østhus (sign.)

“Sammen gjør vi det mulig!”

PS: Lettelsen i byen er stor etter at valget ble gjennomført – litt forsinka, men i alle fall innenfor 2018 – og at det gikk forholdsvis fredelig for seg. Nå venter alle spent på kunngjøringen av valgresultatet. Antakelig en gang i løpet av januar.

Vår Visjon

Sammen bygger vi, til Guds ære, en sjenerøs, bærekraftig og innflytelsesrik menighet hvor mennesker blir frelst og disippelgjort!

Kontortid

Mandag 09.00-15.00
Tirsdag 09.00-15.00
Torsdag. 09.00-15.00
Telefon: 62 54 04 90

Info

Org.nummer 971 482 478
Bankkonto 7162.05.23490
Byggekonto 1503.34.24830