26.05: Møte med Ebeneser Operation Exodus i Hamar

Søndag 26.mai får Hamar et spennende besøk fra Ebenezer Operation Exodus. Organisasjonen ble etablert 1991 under den første Golf krigen og arbeider med å hjelpe jøder hjem til Israel. Det er nå etablert i ca. 60 land og består av frivillige og er helt avhengig og omsluttet av bønn.

Les mer …

LED19 taler

Da har du nå muligheten til det, for nå ligger talene fra LED19 ute.
Det var fantastisk bra taler og kan anbefales på det varmeste.

Du kan lytte til podcastene fra Led19 her:
PBU.NO

Takk for alt godt samarbeid i 2018!

Kjære venner og partnere i arbeidet,

Takk for alt godt samarbeid i 2018!

Gaven deres utgjør en forskjell.

En av de som har fått livet sitt snudd på hodet – til det bedre! – er Nzigire. Hun ble voldtatt av en rebellgruppe for mange år siden og fødte en datter etterpå. Senere giftet hun seg og fikk flere barn, men mannen hennes ville at hun skulle sende fra seg datteren og sende henne til den biologiske faren. Nzigire vet ikke hvor han som voldtok henne er – og ønsker uansett ikke å sende fra seg datteren, og slettes ikke til han rebellsoldaten!

Les mer …

En hilsen fra Niger og Bent Lindberg

Nå har jeg tilbragt to uker her i Niger, og jeg har besøkt de 5 landsbyene som tiden og sikkerhetssituasjonen tillot. Lokalbefolkningen i disse og 7 andre landsbyer (fra 1500 til 5000 innbyggere) har gjennom «Community Health Education» tatt i bruk lokale ressurser for å utvikle egne samfunn.

Les mer …

En hilsen fra Mosambik

Vi er for tiden i Chimoio, i Mosambik. Vi har vært i Maputo og drar på onsdag til Cuamba.

Vi opplever utrolig mange barn som er foreldreløse og i stør nød.
Heldigvis ser vi også mange gode eksempler på at arbeidet vi gjør viser at det nytter og at vi når målene våre.

Les mer …

Nytt Håp

Nytt Håp er en kristen organisasjon, i utgangspunktet etablert for å skaffe til veie egenandel ved etablering av hjelpeprosjekter for gatebarn i Mosambik.

I begynnelsen het da også organisasjonen "Gatebarnprosjektet i Mosambik". Siden ble så navnet endret til "Nytt Håp for barn i nød", med bruksnavn Nytt Håp.

Nå i det senere er navnet igjen justert til "Nytt Håp for barn i nød i Mosambik", for å markere en avgrensning i arbeidet.

Les mer.

Bønnemøter

Tirsdag er menighetens bønnedag, hvor alle er velkommen til samlingene våre.

Vi har gjort noen endringer i høst.

Vi begynner dagen kl.08:30.
Fra kl.08:30 til kl.11:00 kan du komme å gå som du har mulighet for. Drop-in!
Vi har på musikk og du kan komme for å be, soake, lese i Ordet, eller bare å være.

Les mer …

Nå er det tid for å melde seg på Tentro for neste år!

På Tentro vil vi ta tak i din hverdag og virkelighet, og knytte dette opp mot tro. Du vil kanskje bli overrasket over hvor mye fra hverdagen som kan knyttes opp mot nettopp tro og Bibel. Vi kaller gjerne opplegget trosopplæring fremfor konfirmasjon, men målet er det samme, at du skal få lære om Jesus og lære å kjenne Gud.

Tentro’s mål er: «Gjennom Opplevelse og Oppdagelser vil vi hjelpe tenåringene å komme på sporet av hva som er deres Oppdrag i livet»

Les mer

menighetsbok.no

Vi vi gjerne presentere vår nye samarbeidspartner for bokinteresserte. Her tilbyr vi bøker for alle aldre fra de kristne forlagene i Norge. Ved å kjøpe bøker gjennom DENNE LINKEN vil menigheten får en provisjon på 12.5% av salget. Menighetsbok drives av Ventura forlag AS hvor Kristian Kapelrud og Eivind Sætrang jobber. Lageret ligger på Ottestad så det er mulig å hente bøkene der også.

Les hele artikkelen

Vår Visjon

Sammen bygger vi, til Guds ære, en sjenerøs, bærekraftig og innflytelsesrik menighet hvor mennesker blir frelst og disippelgjort!

Kontortid

Mandag 09.00-15.00
Tirsdag 09.00-15.00
Torsdag. 09.00-15.00
Telefon: 62 54 04 90

Info

Org.nummer 971 482 478
Bankkonto 7162.05.23490
Byggekonto 1503.34.24830