Hvordan blir HalloVenn til?

Kanskje et merkelig spørsmål - HalloVenn har jo eksistert i årevis! Likevel blir HalloVenn til hvert eneste år. Noen må forberede, gjøre avtaler, sjekke at alle postene barna skal innom er intakt, at is og brus er bestilt, at vi har vekslepenger og bankterminaler ved inngangen. Alt dette ivaretas av en gruppe som jobber frivillig året gjennom.
Det DU utfordres til, er noen få dugnadstimer dagen før og/eller under selve arrangementet.

Lister på HVA som skal gjøres, og NÅR det skal gjøres vil ligge i Filadelfia på søndagene. Dersom du ikke er innom en gudstjeneste de nærmeste ukene, kan du kontakte Sigrid Lien Johnsen (419 21 323) for å få tildelt en oppgave.

Takk for at du bidrar til at HalloVenn blir til - en gang til!

Hilsen fra Kongo

Kjære Pinsekirke,
Gledelige nyheter fra Kongo:

Helseprosjektet kan fortelle at barnedødeligheten har gått ned på CELPAs fødestuer, helsesentre og sykehus. I 2014 var småbarnsdødelighet på 35‰ mens det nyeste tallet nå er nede i 30‰. I Norge er tallet 2,6‰, så det er fortsatt langt igjen, men for Kongo som helhet er småbarnsdødeligheten på hele 98‰, så situasjonen i CELPAs helsefasiliteter er imponerende bra med tanke på konteksten.

Les mer …

Liten hilsen fra Kongo

Kjære venner som er engasjerte i arbeidet i Kongo,

Flere har kontakta meg de siste dagene om et engasjerende program på Urix om Kongo, og til min glede ligger det åpent uten begrensninger på NRK nett-tv, så til og med jeg som sitter i Kongo får til å se det. Jeg har riktignok ikke sett hele ennå, for jeg har ikke nok internett til å se alt på en gang, men fordeler det utover noen dager. Men jeg har allerede sett nok til å bli berørt og tenke at jeg vil tipse dere.

Les mer …

LED18 taler

Fikk du ikke med deg LED18? Kunne du ikke komme? Var du der, men ønsker å høre talene en gang til?
Da har du nå muligheten til det, for nå ligger talene fra LED18 ute.

Det var fantastisk bra taler og kan anbefales på det varmeste.
Talene finner du på YOUTUBE.

Nytt Håp

Nytt Håp er en kristen organisasjon, i utgangspunktet etablert for å skaffe til veie egenandel ved etablering av hjelpeprosjekter for gatebarn i Mosambik.

I begynnelsen het da også organisasjonen "Gatebarnprosjektet i Mosambik". Siden ble så navnet endret til "Nytt Håp for barn i nød", med bruksnavn Nytt Håp.

Nå i det senere er navnet igjen justert til "Nytt Håp for barn i nød i Mosambik", for å markere en avgrensning i arbeidet.

Les mer.

Bønnemøter

Tirsdag er menighetens bønnedag, hvor alle er velkommen til samlingene våre.

Vi har gjort noen endringer i høst.

Vi begynner dagen kl.08:30.
Fra kl.08:30 til kl.11:00 kan du komme å gå som du har mulighet for. Drop-in!
Vi har på musikk og du kan komme for å be, soake, lese i Ordet, eller bare å være.

Les mer …

Nå er det tid for å melde seg på Tentro for neste år!

På Tentro vil vi ta tak i din hverdag og virkelighet, og knytte dette opp mot tro. Du vil kanskje bli overrasket over hvor mye fra hverdagen som kan knyttes opp mot nettopp tro og Bibel. Vi kaller gjerne opplegget trosopplæring fremfor konfirmasjon, men målet er det samme, at du skal få lære om Jesus og lære å kjenne Gud.

Tentro’s mål er: «Gjennom Opplevelse og Oppdagelser vil vi hjelpe tenåringene å komme på sporet av hva som er deres Oppdrag i livet»

Les mer

menighetsbok.no

Vi vi gjerne presentere vår nye samarbeidspartner for bokinteresserte. Her tilbyr vi bøker for alle aldre fra de kristne forlagene i Norge. Ved å kjøpe bøker gjennom DENNE LINKEN vil menigheten får en provisjon på 12.5% av salget. Menighetsbok drives av Ventura forlag AS hvor Kristian Kapelrud og Eivind Sætrang jobber. Lageret ligger på Ottestad så det er mulig å hente bøkene der også.

Les hele artikkelen

Vår Visjon

Sammen bygger vi, til Guds ære, en sjenerøs, bærekraftig og innflytelsesrik menighet hvor mennesker blir frelst og disippelgjort!

Kontortid

Mandag 09.00-15.00
Tirsdag 09.00-15.00
Torsdag. 09.00-15.00
Telefon: 62 54 04 90

Info

Org.nummer 971 482 478
Bankkonto 7162.05.23490
Byggekonto 1503.34.24830