Nå er det tid for å melde seg på Tentro for neste år!

På Tentro vil vi ta tak i din hverdag og virkelighet, og knytte dette opp mot tro. Du vil kanskje bli overrasket over hvor mye fra hverdagen som kan knyttes opp mot nettopp tro og Bibel. Vi kaller gjerne opplegget trosopplæring fremfor konfirmasjon, men målet er det samme, at du skal få lære om Jesus og lære å kjenne Gud.

Tentro’s mål er: «Gjennom Opplevelse og Oppdagelser vil vi hjelpe tenåringene å komme på sporet av hva som er deres Oppdrag i livet»

Les mer

Mammacafe på Cafè Uno

Annenhver torsdag (partallsuker) arrangerer vi mammacafe på Cafè Uno (midt i gågata) kl 11:00-13:00.

Det er salg av suppe, kake og kaffe. Vi har en "dagens gjest" som deler mammatanker, foredrag eller livserfaring. Det er masse barnevogn- og boltreplass, lekematte med duplo, og tegnerull for de litt eldre.

Alle mødre med babyer og småbarn er hjertelig velkommen. For å beregne nok suppe er det fint med påmelding på facebook. Meld deg inn i gruppa "mammacafe"

Nytt fra Mosambik

(På bildet: V: Maria i den nye stolen laget spesielt for henne. H:Marias to flotte sønner)
Mosambikgruppa med Kim Hoffensetz i spissen har sendt søknad til PYM og fått innvilget prosjektmidler med kr.35 000.- for å utarbeide et bibelsk undervisningsarbeide for barn 3-9 år.

Det vil bli utarbeidet materiell som modell , og videre arrangert work-shop i Cuamba for å introdusere materiellet. Målet er at det skal bli et verktøy for barnearbeidet i menighetene.

Les hele artikkelen

Sommerstevnet 2017

Pinsevennenes sommerstevne på Hedmarktoppen med Barnas Sommerfestival og Ten-festival har åpnet for påmelding.

To meget dyktige talere kommer til årets stevne; Niklas Piensoho, pastor i Filadelfia Stockholm, og Joackim Lundqvist, pastor i Livets Ord i Uppsala.

Ønsker du å være medarbeider under Barnas Sommerfestival, ta kontakt med Laila Austeng.

Les mer HER

LED17 taler

Fikk du ikke med deg LED17? Kunne du ikke komme? Var du der, men ønsker å høre talene en gang til?
Da har du nå muligheten til det, for nå ligger talene fra LED16 ute.

Det var fantastisk bra taler og kan anbefales på det varmeste.
Talene finner du på youtube.

menighetsbok.no

Vi vi gjerne presentere vår nye samarbeidspartner for bokinteresserte. Her tilbyr vi bøker for alle aldre fra de kristne forlagene i Norge. Ved å kjøpe bøker gjennom DENNE LINKEN vil menigheten får en provisjon på 12.5% av salget. Menighetsbok drives av Ventura forlag AS hvor Kristian Kapelrud og Eivind Sætrang jobber. Lageret ligger på Ottestad så det er mulig å hente bøkene der også.

Les hele artikkelen

Vår Visjon

Sammen bygger vi, til Guds ære, en sjenerøs, bærekraftig og innflytelsesrik menighet hvor mennesker blir frelst og disippelgjort!

Kontortid

Mandag 09.00-15.00
Tirsdag 12.00-15.00
Ons.-tors. 09.00-15.00
Telefon: 62 54 04 90

Info

Org.nummer 971 482 478
Bankkonto 7162.05.23490
Byggekonto 1503.34.24830