LED18 taler

Fikk du ikke med deg LED18? Kunne du ikke komme? Var du der, men ønsker å høre talene en gang til?
Da har du nå muligheten til det, for nå ligger talene fra LED18 ute.

Det var fantastisk bra taler og kan anbefales på det varmeste.
Talene finner du på YOUTUBE.

Nytt Håp

Nytt Håp er en kristen organisasjon, i utgangspunktet etablert for å skaffe til veie egenandel ved etablering av hjelpeprosjekter for gatebarn i Mosambik.

I begynnelsen het da også organisasjonen "Gatebarnprosjektet i Mosambik". Siden ble så navnet endret til "Nytt Håp for barn i nød", med bruksnavn Nytt Håp.

Nå i det senere er navnet igjen justert til "Nytt Håp for barn i nød i Mosambik", for å markere en avgrensning i arbeidet.

Les mer.

TOGETHER 6 -8 april

VELKOMMEN TIL TOGETHER!
6. - 8. april i år arrangerer vi TOGETHER for første gang. Vi ønsker at dette skal være starten på noe stort. Ikke bare i år, men i lang tid framover.

Med TOGETHER ønsker vi å skape en arena der ungdom fra hele regionen kan møtes, danne nye bekjentskaper og ha det gøy. Vi ønsker å sette fokuset på Jesus sammen.
Festivalen har et innholdsrikt program med konserter, taler, lovsang og aktiviteter.

Bønnemøter

Tirsdag er menighetens bønnedag, hvor alle er velkommen til samlingene våre.

Vi har gjort noen endringer i høst.

Vi begynner dagen kl.08:30.
Fra kl.08:30 til kl.11:00 kan du komme å gå som du har mulighet for. Drop-in!
Vi har på musikk og du kan komme for å be, soake, lese i Ordet, eller bare å være.

Les mer …

Nå er det tid for å melde seg på Tentro for neste år!

På Tentro vil vi ta tak i din hverdag og virkelighet, og knytte dette opp mot tro. Du vil kanskje bli overrasket over hvor mye fra hverdagen som kan knyttes opp mot nettopp tro og Bibel. Vi kaller gjerne opplegget trosopplæring fremfor konfirmasjon, men målet er det samme, at du skal få lære om Jesus og lære å kjenne Gud.

Tentro’s mål er: «Gjennom Opplevelse og Oppdagelser vil vi hjelpe tenåringene å komme på sporet av hva som er deres Oppdrag i livet»

Les mer

Mammacafe på Cafè Uno

Annenhver torsdag (partallsuker) arrangerer vi mammacafe på Cafè Uno (midt i gågata) kl 11:00-13:00.

Det er salg av suppe, kake og kaffe. Vi har en "dagens gjest" som deler mammatanker, foredrag eller livserfaring. Det er masse barnevogn- og boltreplass, lekematte med duplo, og tegnerull for de litt eldre.

Alle mødre med babyer og småbarn er hjertelig velkommen. For å beregne nok suppe er det fint med påmelding på facebook. Meld deg inn i gruppa "mammacafe"

menighetsbok.no

Vi vi gjerne presentere vår nye samarbeidspartner for bokinteresserte. Her tilbyr vi bøker for alle aldre fra de kristne forlagene i Norge. Ved å kjøpe bøker gjennom DENNE LINKEN vil menigheten får en provisjon på 12.5% av salget. Menighetsbok drives av Ventura forlag AS hvor Kristian Kapelrud og Eivind Sætrang jobber. Lageret ligger på Ottestad så det er mulig å hente bøkene der også.

Les hele artikkelen

Vår Visjon

Sammen bygger vi, til Guds ære, en sjenerøs, bærekraftig og innflytelsesrik menighet hvor mennesker blir frelst og disippelgjort!

Kontortid

Mandag 09.00-15.00
Tirsdag 12.00-15.00
Ons.-tors. 09.00-15.00
Telefon: 62 54 04 90

Info

Org.nummer 971 482 478
Bankkonto 7162.05.23490
Byggekonto 1503.34.24830